Huur een bubbelbad bij jou thuis!

 • Hoe kan ik reserveren?
  Je kan reserveren door een Whatsapp bericht te sturen naar 06-23639062 met de volgende gegevens:

  Zouden we de volgende gegevens van je mogen om een prijsopgaaf/reservering te maken?

  - Naam:

  - Datum:

  - 1 Dag (€75,-) / 3 dagen (€115,-) / Week (€225,-)

  - Plaats je de jacuzzi binnen of buiten?

  - Pakket: Luxe pakket / Romantisch pakket / Wellness pakket

  - Leveren / ophalen (vraag ons naar totaalprijs incl. levering)

  - Bij levering: adresgegevens

  - Bij levering: kies een tijdsbestek:  09:00-13:00 /  13:00-18:00 / 18:00-20:00

  - Zelf opzetten / laten opzetten(€15,-)

  - Totaalprijs: (door ons in te vullen)

  (houd rekening met de borgsom van €100,-

  betaling mag zowel per pin als contant

  we vragen een aanbetaling van €25,- welke in mindering wordt gebracht op het totaal)


 • Hoe kan ik de aanbetaling voldoen?

  Wat leuk dat je gereserveerd hebt! Bedankt hiervoor. Om je reservering compleet te maken vragen wij je onderstaande aanbetaling van €25,- te voldoen. Dit wordt in mindering gebracht op de totaalprijs bij levering of als je de jacuzzi komt ophalen. Stuur ons per WhatsApp een screenshot als je hem hebt voldaan. Tot snel! 


 • Kan ik de Jacuzzi ook binnen neerzetten?
  Ja, zeker! Wij leveren een vloerzeil bij de jacuzzi waardoor je hem veilig binnen in huis kan opzetten. Volgens de fabrikant is de jacuzzi uitermate geschikt voor binnen. Wel adviseren wij goed onze handleiding te volgen. Ook op een etage (flat/appartement) is het mogelijk. De jacuzzi heeft hetzelfde gewicht als een waterbed. Nagenoeg elke vloerconstructie is hiervoor geschikt. 

 • Hoeveel ruimte neemt de Jacuzzi in?
  Om de jacuzzi binnen te zetten is een doorsnee woonkamer voldoende qua ruimte. De jacuzzi heeft een diameter van 1,95m, dus reken er 2 bij 2 meter voor. 

 • Wat krijg je erbij wanneer je een jacuzzi huurt?
  Je krijgt van ons het volgende erbij:
  - De opblaasbare jacuzzi
  - Pompunit (voor de bubbels en het verwarmen)
  - Een tuinslang (20m) + universeel koppelstuk voor elke (douche/keuken)kraan
  - Afdekzeil 
  - Grondzeil (voor je laminaat)
  - Filterhouder + filters 
  - Chloortabletten + drijvende chloor-verspreider
  - Eenvoudige handleiding

 

 1. Hebben jullie ook leuke extra's om te huren?
  Zeker! Wij hebben diverse pakketten om jouw spa-beleving compleet te maken. Neem een kijkje bij de prijzen en je vindt er alle informatie. We hebben ook allerlei soorten ballonnen en ander soort decoratie. Geef je wensen door en wij regelen het!

 2. Doen jullie ook aan bezorgen?
  Ja, wij bezorgen dagelijks door heel NL in drie tijdsbestekken. Het eerste tijdsbestek is tussen 09:00 en 13:00, het tweede tijdsbestek is tussen 13:00 en 18:00 en het laatste tijdsbestek is tussen 18:00 en 20:00. Deze tijdsbestekken zijn er omdat wij veel leveringen op een dag moeten doen. Op deze manier rijden wij de meest efficiënte route. 

 3. Wanneer moet ik hem weer inleveren?
  Een dag geldt bij ons voor 24-uur. Wij leveren hem bijvoorbeeld op maandag en halen hem dan op dinsdag op. Wij halen hem op in hetzelfde tijdsbestek als de aflevering (of in overleg)

 4. Waar en hoe laat kan ik de jacuzzi ophalen?
  De jacuzzi afhalen is ook een optie! Dit is kosteloos. Je kan ons een Whatsapp bericht sturen met je gegevens (zie vraag 1), hierna plannen wij een afspraak met je in om de jacuzzi op te halen. Ons adres is: Industrieweg 53, 3044 AS te Rotterdam.

 5. Kan ik de jacuzzi zelf opzetten?
  Het opzetten van de jacuzzi heb je zo gedaan. Wij geven je een duidelijke handleiding met foto's en instructievideo, hiermee zou het iedereen moeten lukken. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op en wij helpen je! Mocht je het liever door ons willen laten opzetten, kan dit voor €15,- extra! Klik hier voor onze instructievideo! 

 6. Hoe laat ik de jacuzzi leeglopen?
  Je laat de jacuzzi leeglopen via een bijgeleverde tuinslang van 20 meter en een dompelpomp. Deze pomp krijg je uiteraard voor ons erbij en zo pomp je het bad binnen no-time leeg. Je zet de pomp in het water en de pomp doet zijn werk. Je ontvangt van ons een eenvoudige instructievideo via Whatsapp. 

 7. Hoe blijft het water warm?
  Om gelijk gebruik te kunnen maken van jacuzzi, kun je de jacuzzi het beste direct met warm water vullen. Wij raden aan om hem met het bijgeleverde koppelstuk via de douche op minimaal 37°C te vullen. Mocht je de jacuzzi vullen met koud water, houd dan rekening met een opwarming van 2°C tot 3°C per uur. Met de bijgeleverde motor kun je het water op temperatuur houden tot 40°C.

 8. Moet ik een borg betalen?
  Bij het ophalen of afleveren van de jacuzzi zal er een borg van €100,- afgerekend moeten worden. Na het controleren van de jacuzzi krijg je deze weer van ons terug binnen 72-uur. Dit is om te voorkomen dat klanten onzorgvuldig met de jacuzzi omgaan. 

 9. Moet ik het bad zelf schoonmaken?
  Je hoeft het bad niet met schoonmaakmiddelen schoon te maken. Zorg ervoor dat het bad op het oog schoon is. Het is voldoende om het bad na het leeglopen te drogen met een handdoek. Het grondige reinigen doen wij zelf. Mocht je het bad niet schoon teruggeven, zijn wij genoodzaakt €25,- in rekening te brengen. 

 10. Hoeveel stroom verbruikt het bad?
  Als je het bad met warm water vult ben je nog geen €2,- per dag aan stroomkosten kwijt. 

 11. Wat zijn de leverkosten?
  Binnen Rotterdam vragen wij €15,- leverkosten inclusief ophalen. Buiten Rotterdam vragen wij een kilometervergoeding van €0,35 per kilometer, of we maken een prijsje op maat. (Let op! We rijden 2x op en neer. Van Rotterdam naar jouw huis en terug, en dat nog een keer bij het ophalen) (Vraag ons voor verre leveringen naar een prijs op maat)
 1. Past de tuinslang op mijn kraan?
  Ja, wij leveren bij de tuinslang een koppelstuk dat je op elke (keuken/douche)kraan kan klikken.

 2. Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?
  Hieronder kunt u onze algemene voorwaarden downloaden.